آغاز رسمی كشت نهال در بزرگترین سطح كشت جایگزین شهرستان رفسنجان در دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان

آغاز رسمی کشت نهال در بزرگترین سطح کشت جایگزین شهرستان رفسنجان در دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان

همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ،کاشت نهال بزرگترین سطح زیر کشت جایگزین شهرستان رفسنجان آغاز شد.

دکتر حمید محمدی قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان در حاشیه آغاز این طرح در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت:پس از تفاهم با مدیریت جهاد کشاورزی رفسنجان در ابتدای سال جاری و انجام فعالیتهای مقدماتی در تابستان و پاییز ،به لطف خدا و یاری ائمه اطهار ،همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ،بزرگترین طرح کشت جایگزین شهرستان رفسنجان در دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان به طور رسمی آغاز شد.

وی افزود: در فاز اول این طرح 5/2 هکتار به زیر کشت خواهد رفت و در فاز بعدی تا 5/7 هکتار افزایش خواهد یافت.

در نهایت زمینهای ضلع شرقی داخل دانشگاه زیر کشت گل محمدی،عناب و زرشک میرود.