واحد رفسنجان واحدی معتبر در سطح منطقه و كشور می باشد.

واحد رفسنجان واحدی معتبر در سطح منطقه و کشور می باشد.

دکتر علی باقری زاده معاون علمی واحد رفسنجان در گفتگویی با روابط عمومی واحد گفت: واحد رفسنجان واحدی معتبر در سطح منطقه و کشور می باشد و اگر اعتقاد بر این است که جامعه باید متحول شود پس باید دانشگاه  هم تحول پیدا کند.

وی گفت:واحد رفسنجان هم منشا تحول بوده و هم خروجی های موفقی داشته است و همه افرادی که فارغ التحصیل شده اند موفق هستند و توفیقات علمی خوبی پیدا کرده اند و اگر همین رویکرد وجود داشته باشد،آینده بسیار خوبی را پیش رو خواهیم داشت.

باقری زاده گفت:انتظار ما این است که این دانشگاه  بزرگترین مرکز تحقیقاتی ،علم و دین باشد و تلاشها های زیادی در این ارتباط صورت بگیرد.باید از نظر علمی و فکری قدم های زیادی برداشت و از طرفی دیگر نباید در دانشگاه شاهد روحیه بی عدالتی باشیم و دانشجو نگران این باشد که در حقوق آن بی عدالتی بشود.

عضو هییت علمی واحد افزود:مهمترین اقدام،تحول آموزشی و تغییر بنیادهای فکری و سلیقه ای است و تحول در دانشگاه باید از مسیر اساتید عبور کند.در کنار اساتید هم تولید علم،پژوهش و تخصص مهم است و تحقق این پژوهش در گرو وجود اساتیدی ریشه دار و علاقمند به این مبحت است.

معاون علمی واحد  در پایان گفت امیدوارم که این دانشگاه همواره نماد روشنی از وحدت سازمانی در جهت شناساندن جایگاه رفیع و سرآمدی فعالیتهای زیر مجموعه های اداری ،آموزشی ،پژوهشی و پتانسیل های مختلف داشته باشد و حفظ چهار چوب و اهداف دانشگاه ،ارائه برنامه ها طبق مطالبات به حق دانشجویان ،اعضا هییت علمی و کارمندان و ایجاد فرصتهای نو در راه همفکری و مشارکت آنان ،که از مهم ترین موضوعات است ،که  به حمد الله با حسن مدیریت ریاست دانشگاه و با توجه به سایر اعضای هییت رییسه در جهت رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه دنبال خواهیم کرد.