پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان معرفی شدند.

پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان معرفی شدند.

در مراسمی با حضورامام جمعه محترم رفسنجان پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان معرفی شدند.

دکتر علیمرادی رییس واحد رفسنجان در ابتدای مراسم ضمن تجلیل از پژوهشگران برتر واحد در سخنانی به اهمیت پژوهش و پژوهشگری پرداخت.

حجه الاسلام رمضانی پور امام جمعه رفسنجان در سخنانی گفت:دانشجویان و اساتید این مجموعه آینده سازان این مرز و بوم هستند و خواهند بود.

وی ضمن تبریک ولادت امام حسن عسکری گفت:حقیقتا ایشان یک پژوهشگر توانمند بودند و در بدترین شرایط بهترین استفاده و مدیریت کردند.