جشن میلاد پیامبر (ص) در واحد رفسنجان

به گزارش خبرنگار آنا دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان ولادت پیامبر (ص) و رییس مذهب تشیع امام جعفر صادق (ع) را گرامی داشتند.

حمید محمدی قائم مقام واحد رفسنجان گفت: مناسبت ویژه امروز تقارن امروز با تشکیل بسیج مستضعفین  به دستور بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است.
وی  ضمن تبریک ولادت پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع)گفت :هر مجموعه ای اجتماعی و مدنی حضور و بقای آن مشروط به مشارکت حداکثری اعضای مختلف آن در همه صحنه هاست و دانشگاه هم به عنوان یک مجموعه اجتماعی و مدنی از این قاعده مستثنی نیست و بر گزاری این مراسم که  به همت دانشجویان برگزار می شود نمونه بارز آن است.
معاون علمی واحد رفسنجان افزود: هدف پیامبر اکرم(ص) هدایت انسان ها بود به همین دلیل بیش از وظیفه رسالتی که بردوش داشتند برای مردم تلاش کردند.
این مراسم با برنامه های شاد فرهنگی همراه بود