ارتقای شان و جایگاه اعضای هیات علمی در گرو اخلاق مداری و دوری از حاشیه ها است.

ارتقای شان و جایگاه اعضای  هیات علمی در گرو اخلاق مداری و دوری از حاشیه ها است.

دکتر حمید محمدی معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در حاشیه جلسه روسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد های استان کرمان که در رفسنجان برگزار شد اظهار داشت: اساتید، کارکنان و دانشجویان ارکان اصلی یک مجموعه دانشگاهی به شمار می روند ،رشد و تعالی این ارکان باعث ارتقای جایگاه دانشگاه در ابعاد مختلف خواهد شد.

وی ادامه داد: در راستای بهبود کیفیت هر کدام از این ارکان فعالیت های خوبی در واحد در حال اجراست که مشاهده نتایج آن نیازمند گذر زمان است.

قائم مقام واحد رفسنجان با اشاره به اینکه کیفی سازی حضور اساتید این واحد یکی از اهداف ماست بیان داشت: حضور یک عضو هیات علمی در محل کار خود که از آن ارتزاق و حقوق دریافت می کند به تنهایی چاره ساز نیست و باید حضور استاد همراه با ارائه خدمات به دانشجویان و سود دهی به دانشگاه متبوع خود باشد و برای رسیدن به این هدف باید سازوکار بنیادی و واقع گرایانه شکل گیرد و ما در واحد رفسنجان این مسیر را آغاز کرده ایم. انجام پژوهش های کاربردی و درآمد زا ،مشارکت در جهت سیاست های کلی دانشگاه وحمایت از نقشه راه ترسیم شده بوسیله مسئولین سازمان مرکزی، تعامل سازنده با مسئولین و ارکان واحد و حرکت مشخص و عیان در جهت پیشبرد اهداف واحد باید سرلوحه کار همه اعضای هیات علمی واحد باشد.

عضو شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان افزود: از اهداف ریاست عالیه دانشگاه و ریاست محترم هیات امناو هیات موسس دانشگاه، تحول در نظام آموزشی در روال کنونی است و همه اعضای هیات علمی باید مشارکت فعال و آشکار در جهت سیاست های کلی دانشگاه و حمایت از نقشه راه ترسیم شده بوسیله مسئولین سازمان مرکزی داشته باشند.

دکتر محمدی ادامه داد: اخلاق مداری و دوری از حواشی مرسوم و موجود یکی از راه هایی است که فرهیختگی یک استاد را به منصه ظهور می رساند و باعث می گردد بقیه ارکان یک دانشگاه که همان کارکنان و دانشجویان هستند به چنین استادی احترام بگذارند و او را الگوی خود قرار  دهند.

معاون علمی واحد رفسنجان در پایان اشاره داشت: ریاست محترم واحد جناب آقای دکتر علیمرادی توجه ویژه ای به حضور و نقش اساتید فرهیخته و بی حاشیه در دانشگاه دارند و در جلسات و رهنمودهای خود به این نکته تاکید ویژه دارند که باید قدردان زحمات و اثرات اساتید نیک اندیش باشیم و از آنها در همه حوزه ها و جایگاه ها حمایت نماییم.