دیدار رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان كرمان با امام جمعه شهرستان رفسنجان

دیدار رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با امام جمعه شهرستان رفسنجان به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و مسولین واحد رفسنجان با امام جمعه این شهرستان دیدار کردند. دکتر منظری توکلی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در این دیدار ایشان را در جریان وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان قرار دادند. وی همچنین آماری از وضعیت فعلی واحد رفسنجان را تشریح و چشم انداز و آینده روشنی را برای دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان و استان ترسیم کرد. در ادامه حجت الاسلام والمسلمین رمضانی پور امام جمعه شهرستان رفسنجان ضمن خوش آمد گویی، روایاتی را در زمینه اهمیت علم بیان کرد و با ابراز خرسندی از تاسیس مدارس سما ،حمایت خود از راه اندازی این مدارس را اعلام نمود و یاداور شد،در بازدیدی که از این مدارس داشتم نمونه بارز یک مدرسه پیشرفته و مبتنی بر علم و عمل مشاهده کردم و اگر خودم فرزندی در سن ابتدایی داشتم قطعا در رفسنجان به مدرسه سما می بردم. نماینده ولی فقیه در شهرستان رفسنجان ضمن تقدیر از ریاست دانشگاه آزاد رفسنجان، از نحوه عفاف و پوشش دانشجویان واحد رفسنجان ابراز رضایت و خرسندی کرد.