شركت مسئولین، كاركنان، اساتید و دانشجویان واحد رفسنجان در راهپیمایی 13 آبان

شرکت مسئولین، کارکنان، اساتید و دانشجویان واحد رفسنجان در راهپیمایی 13 آبان
مسئولین، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان همگام با دیگر مردم در راهپیمایی پرشکوه 13 آبان به منظور تجديد ميثاق با آرمان‌هاي والاي بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي، شهيدان و مقام معظم رهبري، شرکت و انزجار خود را از دسيسه‌هاي شيطاني استكبار جهاني اعلام نمودند.
به گزارش خبرنگار آنا" حضور منسجم مسئولین، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحدرفسنجان در راهپیمایی 13 آبان و سر دادن ندای الله اکبر و مرگ بر آمریکا تبلور بصيرت ايماني و عاشورايي ملت قهرمان ايران اسلامي است.
قائم مقام واحد رفسنجان گفت: 13 آبان روزي است با تسخير لانه جاسوسي توسط مردم و دانشجويان پيرو خط امام (ره) ردپاي شيطان بزرگ در كشور نابود شد.
محمدی اظهار داشت: ملت مسلمان ايران در اين روز با شور و شعور انقلابي به صحنه آمدند و مشت محكمي را بر دهان ياوه گويان و بد خواهان انقلاب اسلامی زدند.

وی افزود: مردم بصیر و خداشناس ایران اسلامی ثابت کردندکه چونان سدی مستحکم در مقابل نفاق و كفر ایستاده‌اند و در پاسداشت عاشورا و عاشوراییان در زیر پرچم ولایت، آماده جانبازی و فداکاری هستند.