شركت مسئولین و دانش آموزان سما رفسنجان در راهپیمایی 13 آبان

شرکت مسئولین و دانش آموزان سما رفسنجان در راهپیمایی 13 آبان مسئولین و دانش آموزان مدارس سما رفسنجان همگام با دیگر مردم در راهپیمایی پرشکوه 13 آبان و تجديد ميثاق با آرمان‌هاي والاي بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي، شهيدان و مقام معظم رهبري در راهپیمایی ۱۳ آبان شرکت و، انزجار خود را از دسيسه‌هاي شيطاني استکبار اعلام کردند این اواین حضور منسجم و پرشور مسئولین و دانش آموزان مدارس سما در اولین سال تاسیس خود در راهپیمایی ۱۳ آبان بود رئیس مرکز سما رفسنجان گفت: 13 آبان روزي است با تسخير لانه جاسوسي توسط مردم و دانشجويان پيرو خط امام (ره) ردپاي شيطان بزرگ در كشور نابود شد. حمید محمدی افزود: انقلاب اسلامی اکنون با پشت سر گذاشتن فراز و نشیب های بسیار زیادی توانسته است در عرصه های علمی و نظامی به عنوان یک قدرت عظیم نه تنها در خاورمیانه بلکه در دنیا حرف برای گفتن داشته باشد و این از برکات نظام اسلامی است. وی افزود : این اولین حضور مرکز سما رفسنجان در اولین سال تاسیس خود در راهپیمایی ۱۳ آبان است وانشالله این حضور در سالهای آتی پر رنگ تر خواهد بود.