امام جمعه رفسنجان از مدارس سما رفسنجان بازدید كرد

امام جمعه رفسنجان از مدارس سما رفسنجان بازدید کرد

یکی  از کارهای خوب دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان راه اندازی مدارس سما است.

امام جمعه محترم رفسنجان در بازدید از مرکز سما این واحد گفت: یکی  از کارهای خوب دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان راه اندازی مدارس سما است.

وی خطاب به دانش آموزان گفت:شما در داخل دانشگاه رشد می کنید و در آینده میتوانید همین  مجموعه را برای ادامه تحصیل در تمامی مقاطع انتخاب کنید

وی با یادآوری این جمله از امام راحل درباره شهید فهمیده که فرمودند رهبر من ایشان است گفت:در اوایل انقلاب دانش آموزان وارد عرصه جنگ شدند و با تمام تلاش و فداکاری خود در برابر دشمن ایستادگی کردند و زمین ها و اراضی که توسط دشمن اشغال شده بود را بازپس گرفتند،پس شما دانش آموزان نیز باید با بسیج و روحیه جهادی و فداکاری آشنا شوید تا اگر روزی دشمن هر نوع تهدید و تهاجمی را به کشور تحمیل کرد شما ها اجازه این کار را نخواهید داد.

امام جمعه رفسنجان ضمن تشکر از مسئولین مدارس سما رفسنجان گفت: انشالله با امکانات بسیار خوبی که در این مدارس وجود دارد با درس خواندن و تربیت شدن می توانید از زحماتی که برای شما کشیده می شود سپاسگذار باشید،شما دانش آموزان مبلغ  هستید و با عمل ،رفتار و درس خواندن الگوی خوبی برای دیگران جهت استفاده از این مدرسه خواهید بود.

در ابتدای صحبتهای امام جمعه رفسنجان دکتر حمید محمدی رییس مرکز سما رفسنجان در سخنانی ضمن تشکر از حضور امام جمعه محترم شهرستان رفسنجان درباره مراحل راه اندازی این مدارس گزارشی را ارائه دادند.