بازدید دكتر منظری توكلی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان كرمان از مركز سما رفسنجان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در بازدید از مجتمع سما رفسنجان از افتتاح و راه اندازی مدرسه سما رفسنجان ابراز خرسندی کرد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رفسنجان: حمدالله منظري توكلي رئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان كرمان و محمود آقاجاني رئيس دبيرخانه هيأت امنای این استان،از مدرسه سما واحد رفسنجان بازدیدکرد. وی در جریان نحوه آماده سازی این مدرسه قرار گرفت و از نحوه انجام مراحل آماده سازی و افتتاح مدرسه سما ابراز خرسندی کرد و در گفتگویی با دبیران مدرسه از روش تدریس این دبیران ابراز رضایت کرد و در ادامه نیز از قسمتهای مختلف این مدرسه بازدید به عمل آورد. همچنین در خلال بازدید از مدرسه با تنی چند از والدین دانش آموزان سما طی گفتگویی کوتاه در جریان نحوه حضور و رضایتمندی والدین آن عزیزان قرار گرفت . دکتر حمید محمدی رییس مرکز سما رفسنجان نیز در این بازدید گفت:با توجه به افزایش قیمتها و تلاش در حمایت از کالای ایرانی تمامی میز ها و صندلی های این مرکز در همین مجتمع با بهترین کیفیت ساخته شده است وی به صورت مبسوط تو ضیحاتی درباره روند اجرایی این مرکز بیان داشت.