مدارس سما رفسنجان با حضور مسولین شهرستان افتتاح شد.

مدارس سما رفسنجان با حضور مسولین شهرستان افتتاح شد.

با حضور دکتر منظری توکلی معاون دانشگاه آزاد اسلامی  ، مسولین شهرستان و با حضور دانش آموزان و والدین ،مدارس سما رفسنجان افتتاح شد.

وی گفت: تلاشهای همه مسولین و دست اند کاران به بار نشت تا امروز شاهد گشایش مدرسه سما با شیم و انشالله در مسیر تعلیم و تربیت و اعتلای ایران اسلامی گام برداریم.

در ادامه دکترحمید محمدی رییس مرکز سما رفسنجان گفت:از آبان 1396 کار برای گشایش مدارس سما آغاز شد و امروز همانطور که شاهد هستیم مدارس  سما در رفسنجان افتتاح گردید.

وی گفت :انشالله در مهر 1398 افتتاحیه پایه دوم دبستان و مهر 1399 پایه اول  دبیرستان و در سال 140هر 12 سال تحصیلی را در مدارس سما رفسنجان خواهیم داشت.

در ادامه دکتر علیرضا منظری توکلی رییس سازمان سما و معاون دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تسلیت ایام محرم گفت:در کشور کمتر اتفاق افتاده که در سال  اول افتتاح یک مدرسه بیش از 160 نفر ثبت نام داشته باشد و دلیل آن این است که مردم رفسنجان به دلایل متعدد علاقه و دلبستگی به  دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان دارند.

سپس ایشان زنگ آغاز به کار مدرسه سما رفسنجان را به صدا در آورد.