دوازدهمین جلسه شورای تخصصی و فرهنگی استان كرمان درواحد رفسنجان برگزار گردید

دوازدهمین جلسه شورای تخصصی و فرهنگی استان کرمان درواحد رفسنجان برگزار گردید

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین بخشی معاون فرهنگی و دانشجویی واحد رفسنجان ضمن خوش آمد دستور جلسه را قرائت نمود

در ادامه دکتر حمید محمدی قائم مقام واحد رفسنجان گفت:  در تمامی بخشنامه های صادره در حوزه دانشجویی و فرهنگی, بخشنامه های فرهنگی نمود بیشتری دارد و به طبع این مسئولیت سنگین به شما معاونین و مسئولین فرهنگی تسریع پیدا می کند

وی گفت:خوشبختانه واحد رفسنجان در حوزه فرهنگی با هیچ مشکل مواجه نیست و در همه مناسبت ها فعالیت های حوزه فرهنگی رفسنجان پیشتاز می باشد

قائم مقام واحد رفسنجان یاداور شد :خط مشی را که دانشگاه آزاد اسلامی ترسیم نموده در حوزه فرهنگی باید باز نشر شود

معاون علمی واحد رفسنجان افزود: حوزه فرهنگی مغفول مانده, نه تنها در دانشگاه آزاد اسلامی بلکه در کل کشور و کل ارکان مغفول مانده است حتی نهادهایی که وظیفه ارتقاء فرهنگی را دارند متاسفانه در طی سالیان گذشته موفق نبودند, و باید شما بزرگواران در سطح استان حداقل کالبدشکافی کنید کل سطح زیر مجموعه حوزه دانشگاه آزاد اسلامی استان  کرمان و واحدهای متبوع خود، این مورد را برطرف فرمایید.همچنین گفت:سیستم کشور ما و جامعه ما دچار یک خلع هویت فرهنگی شده است در این مورد امیدوار هستیم پیرو بخشنامه سازمان مرکزی کرسی های نظریه پردازی را جدی بگیرید بسیار حائز اهمیت است نه تنها در سازمان دانشگاه آزاد اسلامی بلکه نظام بر روی این کرسی ها تأکید دارد انشا الله دانشگاه آزاد اسلامی بتواند پرچمدار این موضوع در سطح کشور باشد.

در ادامه پس از پایان دستور کار جلسه معاونین و کارشناسان فرهنگی استان با حضور در مقبره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان به روح پرفتوح این شهیدان ادای احترام کردند.